Juhlavuosikampanja

Juhlavuosikampanja

 

Ekonomi- ja teekkariyhteisöjen perustama KAUTE-säätiö täytti 60-vuotta marraskuussa 2016. Merkkivuotta juhlistettiin kampanjalla, jolla edistettiin digitalisoituvan talouden ja yhteiskunnan tutkimusta.

Tunti tutkijalle -juhlavuosikeräys tuotti yli 200 000 euroa. Keräykseen osallistui yhdeksän organisaatiota ja 30 yksityishenkilöä. Keräyksen tuotto jaetaan apurahoina digitalisaatiota tarkasteleville väitöskirja- ja post doc -tutkijoille. Digitalisaation #Tulenkantajat-teemahaussa syksyllä 2016 myönnettiin rahoitusta alustatalouden, algoritmien vallan ja teollisen talonrakentamisen tutkimukseen.

Rahallisen tuen lisäksi juhlavuosi keräsi yhteen säätiön vanhoja ja uusia ystäviä, paransi säätiön tunnettuutta, kehitti tapoja tehdä yhteistyötä taustayhteisöjen, yritysten, tutkijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa sekä rakensi lahjoitus- ja yhteistyökulttuuria säätiöön. Juhlavuosikampanjalla edistettiin erityisesti säätiön tukeman tutkimuksen tunnettuutta sekä tutkijoiden ja muiden yhteiskunnallisten toimijoiden vuorovaikutusta.

60-vuotias KAUTE-säätiö jatkaa aktiivisena kaupallisen ja teknillisen alan tukijana myös jatkossa. Säätiö ottaa vastaan lahjoituksia. Lahjoitukset ohjataan apurahoina suoraan tutkijoille ja ne voidaan kohdentaa lahjoittajan toivomalla tavalla. Lahjoittaa voi edelleen myös Tunti tuntijalle -keräyssivun kautta.