Huomionosoitukset

lahjoittajalle

Huomionosoitukset lahjoittajalle

KAUTE-säätiö on kiitollinen kaikille yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille, jotka ovat vuosien aikana tukeneet säätiön toimintaa. Lahjoittajien ansiosta säätiö on 2000-luvulla pystynyt jakamaan yli kuusi miljoonaa euroa apurahoina kauppatieteiden ja tekniikan tutkimukseen, opetukseen ja oppimiseen.

KAUTE-säätiöllä on ilo kutsua kaikki lahjoittajat, pienet ja suuret, säätiön kumppaniverkostoon. Toivotamme niin yksityishenkilöt kuin yritysten ja yhteisöjen edustajat tervetulleeksi vuosittain järjestettävään tilaisuuteen, jossa pääsette tapaamaan tukemianne tutkijoita, kuulemaan kiinnostavista tutkimusaiheista ja keskustelemaan päivänpolttavista kysymyksistä.

Lahjoittajien nimet julkaistaan kiitostaulussa KAUTE-säätiön kotisivuilla. Lahjoituksen voi halutessaan tehdä myös anonyymisti.

KAUTE-säätiölle tehdyt lahjoitukset voidaan kohdentaa lahjoittajan toivomalla tavalla. Lahjoitus voidaan ohjata esimerkiksi tiettyyn tutkimusaiheeseen, hankkeeseen tai tarkoitukseen.

Lahjoitusvarat sijoitetaan säätiön sijoituspolitiikan mukaisesti suunnitelmallisesti. Sijoitustoiminann tavoitteena on turvata sijoitettavan varallisuuden reaaliarvo ja antaa pitkällä tähtäimellä 6-7 prosentin vuosituotto. Sijoitussalkun tuotto vuonna 2014 oli 4,7 prosenttia.

Yritysten ja yhteisöjen tekemät vähintää 850 euron suuruiset lahjoitukset KAUTE-säätiölle ovat verovähennyskelpoisia tuloverotuksessa 50 000 euroon saakka per verovuosi. Lisätietoja verovähennysoikeudesta löytyy Verohallinnon sivuilta.