Säätiö järjestää Twitter-koulutuksen apurahansaajille

Miten tutkija voi viestiä Twitterissä vaikuttavasti? Miten Twitteriä käytetään niin, että se tukee tutkimuksen tekoa, ei hidasta sitä? Järjestämme apurahatutkijoillemme syksyllä Twitter-koulutuksen, jossa kuullaan vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin.

Twitter tunnetaan Suomessa ennen kaikkea asiantuntijoiden sosiaalisena mediana, jota käyttävät aktiivisesti niin toimittajat, poliitikot kuin elinkeinoelämän edustajat. Myös tieteestä ja tutkimuksesta viestitään Twitterissä jatkuvasti enemmän. Tutkijalle Twitter voi olla oiva työkalu omien kohderyhmien saavuttamiseen sekä tutkimustiedon levittämiseen. Parhaassa tapauksessa sen avulla voi löytää uusia yhteistyön mahdollisuuksia ja oppia viestimään omasta asiantuntemusalasta tiiviisti ja selkeästi.

KAUTE-säätiö järjestää apurahansaajilleen Twitter-koulutuksen keskiviikkona 25. syyskuuta kello 14–16. Koulutus toteutetaan yhteistyössä tiedeviestintään erikoistuneen viestintätoimiston Kaskas Median kanssa. Koulutus järjestetään Kaskas Median toimistolla Helsingissä osoitteessa Mechelininkatu 3d. Tilaisuus on ilmainen.

Osallistujat saavat koulutuksessa käytännön vinkkejä ja inspiraatiota Twitterin käyttöön. Ilmoittautumislomakkeen yhteydessä on ennakkokysely, jolla kartoitetaan osallistujien lähtötasoa. Koulutuksen sisältö suunnitellaan ennakkokyselyn vastausten perusteella.

Ilmoittaudu koulutukseen 16. syyskuuta mennessä täällä. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuksesta saat osoitteesta [email protected].