Tapahtumat Uutiset

Maksuton blogikoulutus KAUTE:n apurahansaajille syksyllä 2022

Järjestämme KAUTE:n apurahansaajille maksuttoman blogikoulutuksen syksyllä 2022. Koulutus järjestetään englanniksi ja se on avoin kaikille apurahansaajille.

Koulutusohjelma

17.8. KLO 9–11: KOULUTUSPÄIVÄ 1

Ensimmäisessä koulutussessiossa opit yleistajuisen kirjoittamisen perusteet: kuinka valita aihe ja näkökulma, miten rakentaa blogiteksti, millainen on hyvä otsikko ja miten käyttää yleistajuista kieltä.

KIRJOITUSHARJOITUS (DL 28.8.)

Paras tapa oppia kirjoittamaan on kirjoittaa! Ensimmäisen luennon jälkeen pääset harjoittelemaan oppimaasi kirjoittamalla blogitekstin tutkimuksestasi. Saat tekstiisi henkilökohtaista palautetta. Blogitekstin voi kirjoittaa joko englanniksi tai suomeksi, ja se on lähetettävä kommenteille 28.8. mennessä.

14.9. KLO 9–11: KOULUTUSPÄIVÄ 2

Toisessa koulutussessiossa keskustelemme kurssilaisten teksteistä ja käymme läpi palautetta esimerkein. Koulutuspäivä syventää ensimmäisessä sessiossa käytyjä teemoja. Koulutuspäivän jälkeen voit viimeistellä blogitekstisi. Blogitekstit julkaistaan osana KAUTE:n Tutkijablogi-sarjaa säätiön verkkosivuilla.

Koko koulutukseen otetaan 15 osallistujaa, minkä lisäksi ensimmäiseen koulutussessioon on varattu 10 lisäpaikkaa. Voit ilmoittautua joko koko koulutukseen tai vaihtoehtoisesti vain ensimmäiseen koulutuspäivään.

Ilmoittaudu 10.8. mennessä!

Molemmat koulutuspäivät järjestetään etänä Zoom-työkalun avulla. Koulutuksen pitää viestintätoimisto Kaskasin viestintäasiantuntija.