News

KAUTE-säätiön vuoden 2013 apurahat haettavina


Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiön vuoden 2013 apurahat ovat haettavina 1.-28.2.2013. Apurahoja myönnetään kauppatieteiden ja tekniikan tutkimustyön ja jatkotutkintojen, ensisijaisesti väitöskirjatutkimusten rahoitukseen.

Säätiön edustamilla tieteenaloilla toimivat yhteisöt ja tutkimusryhmät voivat hakea apurahoja myös tutkimusprojekteihin ja julkaisujen toimittamiseen. Säätiö tukee myös kauppa- ja teknistieteellistä opetusta sekä myöntää tunnustuspalkintoja näillä tieteenaloilla. Lisätietoja aiempina vuosina myönnetyistä apurahoista Apurahat-sivulta.

Apurahahakemukset liitteineen ja lausuntoineen tulee jättää 28.2.2011 klo 16.00 mennessä. Hakeminen tapahtuu KAUTEn apurahapalvelun kautta.

Tiedot hakumenettelystä saa säätiön kotisivulta www.kaute.demo/apurahat  kohdasta ”Hakeminen”. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä.

Apurahoja ei myönnetä lääketieteen, bioteknologian tai kansantaloustieteen tutkimukseen.

Säätiö ei tue perustutkintoon johtavaa opiskelua. Säätiöön kuuluvasta Ulkomaankaupan erikoisrahastosta myönnetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun opiskelijoille kansainvälistä vaihto-opiskelua varten apurahoja, jotka tulevat erikseen haettaviksi huhtikuussa 2013.

Lisätietoja antaa säätiön asiamies Jouni Lounasmaa, jouni.lounasmaa(at)kaute.demo