kaute foundation wharton business school

KAUTE Foundation Fellowship –
The Wharton School

Vuonna 1881 perustettu Wharton School of the University of Pennsylvania on yksi maailman arvostetuimmista kauppakorkeakouluista. Philadelphiassa sijaitseva Wharton oli maailman ensimmäinen yliopistotasoinen kauppakorkeakoulu, ja se tunnetaan edelleen tiukasta akateemisesta ohjelmastaan.

Whartonin ohjelmat painottuvat rahoitukseen, yrittäjyyteen ja johtamiseen. Koululla on laaja alumniverkosto, huippuluokan tutkimuskeskukset ja tiiviit yhteydet elinkeinoelämään. Opiskelijoilla on siis ainutlaatuiset mahdollisuudet urakehitykseen ja globaaliin vaikuttamiseen.

Tohtoriohjelmaan hyväksytään vuosittain 30-40 opiskelijaa. KAUTE Foundation Fellowship myöntää rahoituksen yhdelle henkilölle kerrallaan.

Hakukriteerit – mitä hakemiseen vaaditaan?

Hakijalla on oltava maisteritutkinto suomalaisesta yliopistosta. Lisäksi hakijan on täytettävä Whartonin hakukriteerit.

Tutustu Whartonin omiin hakukriteereihin

Hakuprosessin eteneminen

Opiskelijan on ensin haettava Whartonin tohtoriohjelmaan. Hakua harkitsevia pyydämme olemaan meihin hyvissä ajoin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoittamaan osallistumisesta hakuun. KAUTE-säätiö antaa Whartonille lausunnon apurahaan oikeutettavista hakijoista. Lausuntoa varten säätiölle tulee toimittaa opintorekisteriote, hakijan tuntevan professorin lausunto sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje.

Hakuaika

Hakuaika Whartonin tohtoriohjelmaan on auki 15.9.–15.12.2024. Hakuun valmistautuvan kannattaa varata riittävästi aikaa esimerkiksi suosittelukirjeiden pyytämiseen sekä GRE/GMAT ja TOEFL-testien suorittamiseen.

Lisätietoja:

Lue lisää Whartonin tohtoriohjelmista

Tutustu Whartonin tohtoriohjelmien usein kysyttyihin kysymyksiin