Uutiset

KAUTE-säätiö hakee kampanjapäällikköä varainhankintakampanjaan


KAUTE-säätiö hakee osa-aikaista kampanjapäällikköä säätiön varainhankintakampanjan toteuttamiseen. 

Säätiö täyttää 60 vuotta vuonna 2016. Juhlavuoden kunniaksi säätiö käynnistää keväällä 2015 tutkimusohjelman Iniative on Digital Economy for Finland. Ohjelman avulla vauhditetaan Suomen ja suomalaisten yritysten siirtymistä digitaaliseen talouteen ja ja vahvistetaan kotimaista osaamista. Varainhankintakampanjan tavoitteena on kerätä varoja tutkimusohjelman toteuttamiseen ja tehdä tunnetuksi säätiötä ja sen toimintaa.

Kampanjapäällikön tehtävät:
1)     suunnitella ja koordinoida projektia
2)     huolehtia kampanjan viestinnästä ja markkinoinnista
3)     kontaktoida potentiaalisia lahjoittajia
4)     ylläpitää rekisteriä lahjoittajista ja vastavuoroisuuslupauksista
5)     vastata ohjausryhmän kokousten valmistelusta

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, systemaattisuutta ja yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan rautaista organisointikykyä, ylempää korkeakoulututkintoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Kokemus viestintä- tai markkinointitehtävistä ja varainhankinnasta katsotaan hakijalle eduiksi. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkentän ja näköalapaikan suomalaiseen yritys- ja tutkimusmaailman kehitykseen.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Työ on puolipäiväistä (20 tuntia viikossa) ja se kestää vuoden 2016 loppuun. Projektisihteeri raportoi työstään asiamiehelle ja projektin ohjausryhmälle.

Lisätietoja www.kaute.demo ja asiamies Jouni Lounasmaa, jouni.lounasmaa[at]kaute.demo, puh. 050 371 9590. Hakemukset ansioluetteloineen (ml. palkkatoivomus) pyydetään toimittamaan sähköpostiosoitteeseen info[at]kaute.demo

KAUTE-säätiö edistää suomalaisen teollisuuden ja liike-elämän toimintaedellytyksiä tukemalla kauppatieteen ja tekniikan tutkimusta. Säätiön perustivat suomalaiset ekonomit ja insinöörit vuonna 1956.