KAUTE talks Tapahtumat

KAUTE talks x Aalto-yliopisto: Monimuotoisuus ja osallisuus organisaatioissa


Suomalainen yhteiskunta on entistä monimuotoisempi. Yrityksemme toimivat globaaleilla markkinoilla, ja yliopistoissa niin opiskelijat kuin työntekijät ovat yhä kansainvälisempiä.

Innovatiivisimmat ja mullistavimmat ideat syntyvät usein poikkitieteellisissä ja monimuotoisissa tiimeissä. Silti on yhä monia pullonkauloja, jotka estävät monimuotoisuutta ja osallisuutta organisaatioissa. Sukupuoliroolit ohjaavat edelleen monien nuorten valintoja, ja ulkomaalaiselta kuulostava nimi voi hidastaa urakehitystä.

Miten monikansalliset organisaatiot tukevat monimuotoisuutta ja osallisuutta? Entä kuinka startupit ja järjestöt voivat edistää monimuotoisuutta yhteiskunnassamme?

Näistä aiheista webinaarissa keskustelevat niin tutkimuksen kuin yritysmaailman edustajat:

  • Rebecca Piekkari, Marcus Wallenberg Professor of International Business, Aalto University
  • Sami Itani, toimitusjohtaja, Adecco Finland
  • Kristina Sweet, toimitusjohtaja, The Shortcut

Ilmoittaudu tapahtumaan 31.1. mennessä! Linkki webinaariin lisätään tälle sivulle lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuman kieli on englanti.

KAUTE talks x Aalto-yliopisto -webinaarisarja tuo tutkijat ja tutkimuksen soveltajat yhteen keskustelemaan uusimmasta tutkimuksesta ja sovelluksista ajankohtaisiin aiheisiin liittyen.

Tapahtumasarja toteutetaan osana Tutkitun tiedon teemavuotta 2021. Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 on opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteinen hanke, jonka tavoitteena on tehdä tutkitusta tiedosta entistä näkyvämpää ja saavutettavampaa sekä tiivistää tutkitun tiedon parissa toimivien yhteistyötä.