Apurahat Uutiset

Postdocs in Companies -apurahaohjelman haku keväälle 2021 on auki


Kevään PoDoCo-apurahahaku on auki 1.3–15.4.2021. Tänä vuonna ohjelman kahdessa hakukierroksessa on yhteensä jaossa noin miljoona euroa. Vuoden alussa PoDoCo-apurahan summa korotettiin 30 000 euroon.

“Ennen haun alkua järjestetyt PoDoCo-webinaarit ovat olleet innostavia, ja olen saanut jo useita yhteydenottoja tohtoreilta ja yrityksiltä. Vaikuttaa siltä, että kevään haussa on luvassa monia mielenkiintoisia yhteistyöprojekteja”, kertoo tohtori Seppo Tikkanen, PoDoCo-ohjelman johtaja.

Hakemusten määrä nousi viime syksyn hakukierroksella.

“PoDoCo tarjoaa yrityksille hyvän mahdollisuuden saada tukea uudistumiseen näinä epävarmoinakin aikoina”, Tikkanen sanoo.

PODOCO-OHJELMA:

PoDoCo-ohjelman apurahahaku on avoinna 1.3.–15.4.2021. Lue lisää: https://www.podoco.fi/

PoDoCo-ohjelmaa rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto, Jenny ja Antti Wihurin rahasto, Maa- ja vesitekniikan tuki ry, Svenska Kulturfonden, Svenska litteratursällskapet i Finland, Tekniikan edistämissäätiö, KAUTE-säätiö, Liikesivistysrahasto, Maj ja Tor Nesslingin säätiö, Paulon Säätiö sekä Helsingin Sanomain Säätiö sijoittaen yhteensä ohjelmaan vuosittain noin miljoona euroa. Tämä mahdollistaa noin 35 kokovuosiapurahan myöntämisen vuosittain.