Uutiset

Ulkomaankaupan erikoisrahaston apurahat


KAUTE-säätiön Ulkomaankaupan erikoisrahasto tukee kauppatieteen opiskelijoiden kansainvälistä freemover-vaihto-opiskelua. Rahastosta voidaan myöntää apurahoja Aalto-yliopistossa maisteritutkintoa suorittaville opiskelijoille. Ensisijalla ovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat.

Keväällä 2014 rahastosta myönnetään apurahoja vaihto-opiskelusta lukuvuonna 2014-15 aiheutuviin lukukausimaksuihin. Apurahalla halutaan kannustaa opiskelijoita tekemään rohkeita ratkaisuja vaihtopaikan valinnassa ja rohkaista hakemaan myös vaativiin huippuluokan yliopistoihin tai muuten poikkeuksellisiin vaihtokohteisiin.

Päätös apurahan myöntämisestä voidaan tehdä opiskelijan saatua vaihtopaikan ulkomaisesta yliopistosta tai korkeakoulusta. Hakemuksessa on esitettävä lukukausimaksuarvio perusteluineen. Apurahan myönnetään tarveperusteisesti ja on lukukausimaksun suuruudesta riippuen 500€-2500€.

Hakemukseen on liitettävä todistus vaihtopaikan saamisesta sekä suunnitelma vaihdossa suoritettavista kursseista. Vaihdossa suoritetut opinnot on voitava lukea hyväksi kauppatieteelliseen tutkintoon. Apurahan voi saada vain kerran ja sitä on haettava ennen vaihtoon lähtöä. Lisätietoja aiemmin myönnetyistä apurahoista säätiön kotisivuilta www.kaute.demo.

Hakeminen tapahtuu KAUTE:n apurahapalvelun kautta, https://kaute.apurahat.net 16.5.2014 mennessä. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä. ‎Lisätietoja: KAUTE-säätiön asiamies Jouni Lounasmaa jouni.lounasmaa@kaute.fi-p.seravo.com