joshua-sortino-215039-unsplash.jpg

KAUTE Foundation Fellowship Wharton Business Schooliin

KAUTE Foundation Fellowship on apurahaohjelma kauppatieteiden tohtoriopintoihin suomalaisesta yliopistosta valmistuneelle opiskelijalle. Se kattaa viiden vuoden tohtoriopinnot Pennsylvanian yliopiston maineikkaassa Wharton-kauppakorkeakoulussa. Apurahaohjelma käynnistyi vuonna 2023 ja se täydentää kansainvälistymistä tukevia Tutkijat maailmalle- ja Fulbright-ohjelmiamme.

Vuonna 1881 perustettu Wharton on maailman vanhin kauppakorkeakoulu ja yksi kauppatieteellisen tutkimuksen huippuinstituutioita. Tohtoriohjelmaan hyväksytään yhteensä 30-40 tulevaa tohtoria vuosittain.

Hakukriteerit – mitä hakemiseen vaaditaan?

Rahoitus myönnetään yhdelle henkilölle kerrallaan. Hakijalla on oltava maisteritutkinto suomalaisesta yliopistosta. Lisäksi hakijan on täytettävä Whartonin hakukriteerit.

Tutustu Whartonin hakukriteereihin

Hakuprosessin eteneminen

Opiskelijan on ensin haettava Whartonin tohtoriohjelmaan. Hakua harkitsevia pyydämme olemaan meihin hyvissä ajoin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoittamaan osallistumisesta hakuun. KAUTE-säätiö antaa Whartonille lausunnon apurahaan oikeutettavista hakijoista. Lausuntoa varten säätiölle tulee toimittaa opintorekisteriote, hakijan tuntevan professorin lausunto sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje.

Hakuaika

Hakuaika Wharton-kauppakorkeakoulun tohtoriohjelmaan on auki 15.9.–15.12.2024. Hakuun valmistautuvan kannattaa varata riittävästi aikaa esimerkiksi suosittelukirjeiden pyytämiseen sekä GRE/GMAT ja TOEFL-testien suorittamiseen.

Lisätietoja:

Lue lisää Whartonin tohtoriohjelmista

Tutustu Whartonin tohtoriohjelmien usein kysyttyihin kysymyksiin