Heidi Kesti, Memorial, 2016 (yksityiskohta teoksesta)
Uutiset

KAUTE-SÄÄTIÖ ETSII DIGITAALISEN MUUTOKSEN TULENKANTAJIA


KAUTE-säätiö hakee 2–4 digitalisaation tutkijaa, jotka haluavat muuttaa Suomea. Rahoitettaville tutkijoille myönnetään 20.000–50.000 euron rahoitus digitaalisuuden tutkimukseen.

Digitaalisuuden tutkimus tarkastelee digitalisaation tuomaa yhteiskunnallista, teknologista ja taloudellista murrosta ja luo isoa kuvaa ja ymmärrystä. Tutkija hahmottaa tulevaisuuden suuria kysymyksiä ja antaa yrityksille ja yhteiskunnalle rakennuspalikoita niihin vastaamiseen. Odotamme Tulenkantajalta visionäärisyyttä ja avointa tutkimusviestintää.

Sata vuotta sitten teollistuminen oli edennyt länsimaissa pitkälle, mutta Suomi haki vielä suuntaansa. Tulenkantajat avasivat ikkunat Eurooppaan ja loivat edellytykset maamme kukoistukselle. Nyt olemme jälleen samankaltaisessa tilanteessa.

Digitaalisuus on 2000-luvulle se muutosvoima, joka teollistuminen oli edelliselle vuosisadalle. Tällä kertaa Suomen tilanne on kuitenkin suotuisa. Meillä on erinomaiset edellytykset ottaa globaali johtoasema ja avata ikkunat digitaaliseen maailmaa. Oletko sinä 2000-luvun Tulenkantaja, joka näyttää meille tien?

Ideavaiheen haku on auki 31.8. asti.

HAKUINFO

Tervetuloa hakuinfoon 24. elokuuta kuulemaan mitä toivomme hakijoilta ja miten haku etenee. Aamukahvia on tarjolla Papu Cafessa, Mariankatu 24, klo 8:30 alkaen http://www.papucafe.fi/

Ilmoittautumiset info (at) kaute.demo, #tulenkantajat, @kaute_saatio

Lisätietoja ja hakulomake.