Uutiset

Kesätyö: projektityöntekijä tutkimusrahoituksen vaikuttavuuden arviointiin

Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiö KAUTE sr hakee tieteestä ja tutkimuksesta kiinnostunutta projektityöntekijää rahoituksen vaikuttavuuden kehitystä kartoittavan projektin toteuttajaksi.

Suoritettava projekti koostuu kahdesta kokonaisuudesta.

  • Desk research. Apuraharaporttien analysointi vaikuttavuuden näkökulmasta.
  • Suppeampi haastattelututkimus valikoiduille apurahansaajille.

Hankkeen tavoitteena on luoda kokonaiskuva säätiön rahoituksen laadun ja vaikuttavuuden kehityksestä akateemisilla mittareilla mitattuna (mm. valmistuneet tohtorintutkinnot ja vertaisarvioidut julkaisut) sekä tutkijoiden ammatillisen- ja urakehityksen näkökulmasta. Selvityksen tulokset auttavat säätiön hallitusta rahoituksen kehittämisessä sekä suuntaamaan myönnettävää rahoitusta yhteiskunnan ja yksittäisten tutkijoiden kannalta mahdollisimman tuloksekkaasti.

Tehtävä sopii esimerkiksi vastavalmistuneelle tutkijan urasta kiinnostuneelle henkilölle tai kesätyöksi maisterivaiheen opiskelijalle. 

Hakijalta odotamme

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Tehtävä on täysipäiväinen ja työsuhteen kesto on 2 kuukautta. Työskentely tapahtuu säätiön asiamiehen ohjauksessa enimmäkseen etänä. Myös työskentely säätiön toimistolla Helsingin keskustassa on mahdollista. 

-Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-Analyyttisyyttä ja tilastomenetelmien hallintaa

-Kykyä käsitellä suuria tietomassoja ja tunnistaa olennainen informaatio

-Suomen ja englannin kielitaitoa

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen toimitetaan sähköpostilla sunnuntaihin 6.3. mennessä osoitteeseen tuomas.olkku@kaute.fi. Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa asiamies Tuomas Olkku, puh. 040 9015304 to 24.2. klo 9-12 välillä ja pe 4.3. klo 9-12 välillä.