Uutiset

Kiitos kampanjaan osallistuneille


KAUTE-säätiö esittää lämpimän kiitoksen kaikille juhlavuosikampanjaan osallistuneille ja lahjoituksen tehneille!

KauteMaaritKristerFinal4-e1443609412741-300x300.jpgErityiskiitos kuuluu kampanjan suojelijoille, vuorineuvos Maarit Toivanen-Koivistolle ja vuorineuvos Krister Ahlströmille.

Maarit Toivanen-Koivisto ja Krister Ahlström korostavat tutkimuksen merkitystä digitalisoituvan yhteiskunnan ja talouden ymmärtämisessä.

 

 

 

 

Juhlavuosikampanja on saanut paljon positiivista palautetta. Tyytyväinen on myös säätiön hallituksen puheenjohtaja, ekonomi Veli-Matti Töyrylä.

– Olen erityisen iloinen kampanjan sisällöllisestä annista, josta hienona esimerkkinä on suurta kiitosta saanut 60-vuotisjuhlaseminaarimme ‘Alustatalous Suomessa’. Tulemme ehdottomasti jatkamaan tällä samalla linjalla.

– Jatkon kannalta pidän kuitenkin tärkeänä, että näin kovatasoinen sisältö saadaan entistä paremmin elinkeinoelämän tietoisuuteen. Ja tässä vuorovaikutustyössä KAUTE-säätiön perustajatahot, ekonomi- ja teekkariyhteisöt, voisivat ottaa huomattavasti isomman ja merkityksellisemmän roolin, Töyrylä sanoo.

Ekonomien ja teekkareiden perustama Kaupallisten ja teknillisten tieteiden tukisäätiö KAUTE täytti 60 vuotta marraskuussa 2016. Merkkivuotta juhlistetulla varainhankintakampanjalla kerättiin yli 200 000 euroa. Säätiön taustayhteisöt, Suomen Ekonomit ja Tekniikan akateemiset TEK, lahjoittivat kumpikin 60 000 euroa. Kaiken kaikkiaan keräykseen osallistui yhdeksän organisaatiota, mm. Ekonomföreningen Njord rf, Alma Media Oyj, Kesko Oyj ja Onninen Oy, sekä 30 yksityishenkilöä.