Apurahat Uutiset

Ulkomaankaupan erikoisrahaston vuoden 2020 apurahat haettavana 4.-22.5.2020


KAUTE-säätiön Ulkomaankaupan erikoisrahaston tarkoituksena on tukea kauppatieteen kansainvälistä vaihto-opiskelua. Rahastosta voidaan myöntää apurahoja Aalto-yliopistossa maisteritutkintoa suorittaville opiskelijoille. Ensisijalla ovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat. Apurahat on haettavissa 4.-22.5.2020.

Keväällä 2020 rahastosta myönnetään apurahoja vaihto-opiskelusta lukuvuonna 2020-2021 aiheutuviin kuluihin. Apurahalla halutaan kannustaa opiskelijoiden riskinottoa ja rohkeutta hakeutua korkeatasoisiin yliopistoihin. Myös osallistumista yliopistojen järjestämiin summer schooleihin voidaan tukea.

Päätös apurahan myöntämisestä voidaan tehdä opiskelijan saatua vaihtopaikan ulkomaisesta yliopistosta tai korkeakoulusta. Hakemuksessa on esitettävä kustannusarvio perusteluineen. Apurahan suuruus on enintään 2500€. 

Hakemukseen on liitettävä todistus vaihtopaikan saamisesta sekä suunnitelma vaihdossa suoritettavista kursseista. Vaihdossa suoritetut opinnot on voitava lukea hyväksi kauppatieteelliseen tutkintoon. Apurahan voi saada vain kerran ja sitä on haettava ennen vaihtoon lähtöä. Lisätietoja aiemmin myönnetyistä apurahoista säätiön kotisivuilta www.kaute.fi 

Hakeminen tapahtuu Kauten apurahapalvelun kautta, https://kaute.apurahat.net  

Hakuaika on 4.5.-22.5.2020. Myöhästyneitä apurahahakemuksia ei käsitellä. ‎

Lisätietoja:

info [at] kaute.fi