ahmad-dirini-176494-unsplash.jpg

KAUTE talks

KAUTE talks -tapahtumat tuovat tutkijat ja tutkimuksen soveltajat yhteen keskustelemaan suomalaisten yritysten ja yhteiskunnan kannalta merkittävistä teemoista vuorovaikutteisissa webinaareissa ja tilaisuuksissa.

KAUTE talks -tapahtumia järjestetään ajankohtaisista, säätiön toimialaan liittyvistä teemoista yleensä yhteistyössä kumppanin kanssa. Tavoitteenamme on tuoda laajempaan keskusteluun uusinta tutkimustietoa sekä yritysten ja muiden tutkimuksen soveltajien näkemystä ajankohtaisista tutkimustarpeista. 

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja niiden sisältö suunnitellaan laajasti asiantuntijayleisöä puhuttelevaksi. Varsinaisten tapahtumien lisäksi pyrimme syventämään teemaa ja herättämään asiapitoista keskustelua haastattelujen ja ajankohtaisten blogi-kirjoitusten avulla.

Menneet KAUTE talks -tapahtumat

Katso kaikki tallenteet tapahtumista!

Tältä sivulta löydät kaikki KAUTE talks -tapahtumiin liittyvät artikkelit.

“Mikroyritysten kasvu vaatii yhteiskunnan tukea ja yrittävää kulttuuria”, linjasi KAUTE talks -paneeli – katso tallenne tapahtumasta!

KAUTE-säätiön ja Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Insitituutin yhteisessä webinaarissa keskusteltiin mikroyritysten kestävän kasvun mahdollisuuksista. Paneelissa…

Lue lisää

Kaikki Kaute talks-tapahtumat